Vakantiewoning

Gastenboek

We zijn hier aangekomen, en we hebben de sauna gebruikt, gefietst, gedanst, veel gelachen, gewandeld, de Lesse afgevaren, een glaasje gedronken,aan de hard gezeten, heel goed geslapen,.......kortom, we hebben GENOTEN. Tot ziens, en bedankt voor de apero

Mvg en fijne feestdagen.

Luc

Een mooie gezellige en nette woning! We hebben hier een fijne tijd gehad.Ideaal voor 3 gezinnen. Zeker aan te bevelen voor vrienden en kennissen.

Fam Vermeiren

Het waren onvergetelijke dagen in dit supergezellige huis. Nooit vonden we in de Ardennen een zo mooi ingerichte en comfortabele thuis. We vertellen het voort, daar kan je zeker van zijn, en we komen terug!

Luc, Riet en vrienden.

Bedankt om dit superformidabele huis te mogen huren. Een leuk , gezellig, tof en aangenaam wknd hebben we hier beleefd. Voor herhaling vatbaar, volgend jaar zijn we weer van de partij.

Gustaaf , Lydie en famillie

Gezellige en knusse woning in een prachtige omgeving.Toffe sauna. Super en tot nog eens.

Fam Blommaert

Wij hebben een superzalig weekend gehad. Dit is één der mooiste huizen die we al hadden. De locatie is prachtig, zeker om te wandelen of te fietsen. En dan thuiskomen en een saunaatje....SUPER.

Familie de Clerq

Het was een fijn wknd. We hebben super genoten. Het is een supermooi huis en dito omgeving. Iedereen wil terugkomen, bedankt.

Familie Van Langendock

Super zalig wknd in een uniek kader en mooie omgeving en zijn mooie huis. Sfeervol, rustgevend, relaxed.
Tot in de puntjes verzorgd huis!! Wij hebben er van genoten en komen zeker terug.

Kathleen, Wilfried..

Hier aangekomen hadden we het direct gezien, dit huis verdient een dikke 10/10. Hier in huis voelden we ons direct thuis!
Alvast een dikke proficiat voor de eigenaar en zijn hele mooie huis!

Verpleegsters ZH Knokke.